Stressinhallinta: How To Manage Stress- seminaari



Stressi on vaikuttanut useimpiin ihmisiin ainakin kerran elämässä ja joillekin meistä se on asia, jonka kanssa kamppailemme päivittäin. Jos sinun on ollut vaikea keksiä tapoja hallita stressiä, niin tämä tuleva tapahtuma on täydellinen sinulle.

Lukukauden ensimmäisessä How To -tapahtumassa käsitellään miten stressiä hallitaan. Esimerkkiaiheet, joita käsitellään tapahtuman aikana keskittyvät siihen, miten rauhoittaa itseään stressitilanteessa ja rentoutumisen oppimista.

Tämän tapahtuman järjestää Joensuun ES (Joensuun Entrepreneurship society). Joensuu Entrepreneurship Society on opiskelijavetoinen yhteisö, joka tukee ja kannustaa tekemään oma-aloitteisesti juttuja verkostoitumisen, interaktiivisen oppimisen ja kehityksen kautta.

Panelistiksi tulee Ilpo Simonen Gartano Oy:ltä. Simonen on yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja hän on myös vastuussa yhtiön isännöinnistä, koulutuksesta ja työnohjauksesta. Tapahtuman toinen vieras on Sanna Turakka. Turakka on psykoterapeutti Genessissa (tuki- ja terapiapalvelu yhtiö) ja hän tarjoaa psykoterapiapalveluja lapsille, nuorille ja aikuisille, sekä tuki- ja ohjauskäyntejä vanhemmille.

Tapahtuma järjestetään Tiedepuistossa (keskiviikkona 25. lokakuuta klo 17.00-19.00). Seminaarin kieli on englanti ja osallistuminen on ilmaista.

Tapahtuman yleisöä kannustetaan lähettämään kysymyksiä etukäteen. Alla on linkki mihin kysymyksiä voidaan lähettää.
Joensuu Science Park Ltd (Länsikatu 15, 80110 Joensuu)

Kysymyksiä voidaan lähettää  JoensuuES:n sähköpostiin: info@joensuues.fi ,Facebookin kautta  tai ilmoittautumisesi yhteydessä Google Form:n kautta.

Kommentit